SPOTTO - De grootste nieuwe vastgoedsite

Nieuws

 

Het verhaal achter Spotto

Omdat er vanuit de sector steeds meer geluiden kwamen dat er nood is aan een platform waarbij de vastgoedmakelaar en syndicus écht op de eerste plaats staan, ging CIB Vlaanderen anderhalf jaar geleden aan de slag. Dankzij de inzet vanuit onze beroepsfederatie en met de steun van de zes provinciale Kamers werden de nodige fondsen verzameld om een platform te bouwen dat niet alleen 'makelaar first' denkt, maar vooral ook slim en future proof opgezet is. Hiervoor ging CIB Vlaanderen in zee met experten op het domein van technologie (Tobania), branding (Skinn) en reclame (d-artagnan). Die doorgedreven samenwerking wierp zijn vruchten af. Spotto.be is gebaseerd op slimme technologie, slimme branding en het wordt het komende jaar op een slimme manier in de markt gezet.

Waarom Spotto?

Is er nog plaats voor een zoekertjeswebsite in ons land? Neen. Is er nog plaats voor een ingenieus vastgoedplatform? Ja! En daar zijn verschillende redenen voor. Als kantoor is het onmogelijk om alle digitale en technologische evoluties zelf te ontwikkelen en/of zelf te implementeren. Met dit platform willen we een antwoord bieden op opkomende hoogtechnologische platformen die ons beroep bedreigen. Klanten stellen daarenboven steeds hogere eisen en daar moeten we een antwoord op bieden. Net zoals we een antwoord moeten bieden op het perceptieprobleem én imago van ons beroep. Vastgoedprofessionals zijn allemaal op zoek naar extra waardecreatie voor hun klanten. Bovendien weten we dat de hedendaagse generatie naar een andere manier van zoeken verlangt en beleving daarin centraal staat. Vanuit die wetenschap is Spotto opgebouwd. Een slim platform dat veel verder gaat dan de huidige traditionele zoekertjeswebsites.

Nog niet overtuigd?

We zetten graag de voordelen nog eens op een rijtje:

  • Met Spotto versterken we de rol en het imago van de makelaar richting de consument.
  • Spotto wordt gedragen door CIB Vlaanderen, de overkoepelende vastgoedorganisatie die zich inzet voor meer dan 3.400 leden uit de sector.
  • De makelaar en de syndicus staan steeds op de eerste plaats. 
  • Het platform verzamelt waardevolle leads en data op een innovatieve manier die de vastgoedprofessionals kunnen inzetten om hun bereik te vergroten.
  • Het platform voorziet een extreem slimme en uitgebreide zoekfunctie die zich sterk onderscheidt van de klassieke zoekfuncties.

Vanaf 15 maart 2023 zal Spotto.be beschikbaar zijn voor het grote publiek.

 

Bron: CIB Vlaanderen