Homeway
Jouw lokale partner bij de verhuur van je eigendom

Wij vinden het belangrijk dat je als eigenaar van je pand precies weet waaraan je je mag verwachten wanneer je de stap zet tot verhuur van je eigendom.
Daarom zijn we steeds transparant over onze werkwijze. Geen onaangename verrassingen achteraf, maar een partner waarop je volledig kan vertrouwen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Verhuren is geen evidentie meer, omwille van de wijzigende huurmarkt, de nieuwe huurwetgeving/decreet en de rechten en plichten van huurder en verhuurder die nauwlettend bewaakt worden. Indien je beslist jouw eigendom via ons te verhuren zullen wij je een volledige ondersteuning en opvolging aanbieden. Dit houdt in dat wij je zullen bijstaan vanaf de keuze van de huurder tot het moment dat u de sleutels terugkrijgt bij einde huur.
Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak
Immo Van De Woestijne - logo

Jouw eigendom verhuren in 5 stappen

Professionele publiciteit

Wij bieden jouw pand, zowel online als offline, op een professionele manier aan aan kandidaat huurders.

Immo Van De Woestijne - logo

Eerlijke screening

Je bent uiteraard op zoek naar de ideale huurder. Op een correcte en eerlijke manier gaan wij op zoek naar de golden match tussen huurder en verhuurder.

Immo Van De Woestijne - logo

Sluitend (ver)huurdossier

Een goed verhuurtraject gaat gepaard met goede afspraken. Wij zorgen ervoor dat jouw dossier op een correcte manier opgemaakt wordt zodat zowel jij als eigenaar als de huurder zich geen zorgen hoeven te maken.

Immo Van De Woestijne - logo

Onze dienst rentmeesterschap

Om je als verhuurder nog meer te ontlasten kan je beroep doen op onze rentmeesters bij Gerantis Rent Connect. Zij staan in voor het privatief beheer van jouw eigendom.

Immo Van De Woestijne - logo

Flexibiliteit & service

Door ons ruim kantorennetwerk en ons enthousiast team van verhuurmedewerkers kunnen wij jouw pand en de huurder de juiste service bieden die ze beide verdienen.

Immo Van De Woestijne - logo

Uw eigendom verhuren? Geef ons een seintje

Ik ga akkoord met de privacy policy.