Error message

Warning: Undefined array key 0 in Drupal\fortissimmo\Controller\AgentController::_getAgentById() (line 27 of modules/custom/fortissimmo/src/Controller/AgentController.php).
€ 246 628
Molenpark. Unieke parkappartementen in het groen

Eeklo

Molenstraat 105

MOLENPARK, HET GROENE HART VAN EEKLO

Welkom in Molenpark, waar binnenkort misschien wel jouw appartement zal verschijnen in het groene hart van Eeklo. Molenpark wordt een ontmoetingsplaats waar je met vrienden, familie en andere bewoners in alle rust kan ontspannen midden in een groene omgeving. Laat je kinderen met een gerust hart ravotten in het nieuwe park, weg van het drukke verkeer. Door de ondergrondse en bovengrondse parking aan de rand van het park te plaatsen wordt immers een autovrije zone gecreëerd.

EEN KWALITATIEVE, MODERNE AFWERKING MET MAXIMALE LICHTINVAL

Zowel het interieur als het exterieur krijgen een kwaliteitsvolle afwerking met sterke en hedendaagse materialen. In alle ruimtes staan degelijkheid en gebruiksgemak voorop, om van een aangenaam wooncomfort te kunnen genieten. Dankzij de grote raampartijen komt jouw ruime leefruimte volledig tot leven.

RUIME TERRASSEN MET ZICHT OP HET PARK EN BINNENTUIN

Heb je altijd al gedroomd van een een appartement midden in een groene omgeving waar je kan genieten van een oase van rust? Dan is wonen in een parkappartement met aan de ene zijde de gemeenschappelijke binnentuin en aan de andere zijde het publiek park zeker iets voor jou!
De binnentuin is enkel toegankelijk voor jou en de bewoners van het appartementsgebouw. Wil je je toch even terugtrekken? Geen enkel probleem! Ieder appartement beschikt nog steeds over een ruim privaat terras.

EEN NIEUWE BUURT IN DE STAD

Molenpark ligt in het hart van Eeklo, de centrumstad van Meetjesland. Deze nieuwbouw appartementen liggen op wandelafstand van het centrum van Eeklo, supermarkten en scholen. Geniet van alle faciliteiten die de stad te bieden heeft, terwijl je zelf in een groen en autovrij park vertoeft. Ga sporten in één van de sportfaciliteiten op fietsafstand of maak een uitstap met de auto of de trein naar Gent. Zin in een wandeling in de natuur? Ga wandelen in het Galgenhof of ontdek wat het Provinciaal domein Het Leen te bieden heeft.

EEN HART VOOR DE PLANEET

Deze parkappartementen zetten ze niet alleen maximaal in op kwalitatief groen en het hanteren van strenge energienormen, maar gaan ze nog veel verder:
- Een warmtenet voorziet de volledige site op een efficiënte en duurzame manier van warmte
- Zonnepanelen maken het project meer zelfvoorzienend
- Groendaken en wadi’s zorgen voor een natuurlijke waterinfiltratie
- Ook op vlak van mobiliteit is het project future-proof

De parkappartementen in Molenpark beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers. 

Mogelijkheid tot een btw-reductie van 21% naar 6% bij de aankoop van uw appartement in Molenpark! 

WIL JE MEER INFORMATIE? 
Vraag de brochure aan of maak meteen een afspraak via 0479 40 72 87 - tina.engels@homeway.be.

Aanbod

Unit

Type

Verdieping

Opp.

Terras

Tuin

Slpk

Prijs

Molenstraat 105

Appartement

0

-

Ja

-

1

€ 246 628

Molenstraat 105

Appartement

1

-

Ja

-

2

€ 259 069

Molenstraat 105

Appartement

1

-

Ja

-

3

€ 355 718

Maak een afspraak

Ik geef Homeway toestemming om mij op de hoogte te houden via e-mail
Ik ga akkoord met de privacy policy.

Vraag informatie aan over dit pand

Ik geef Homeway toestemming om mij op de hoogte te houden via e-mail
Ik ga akkoord met de privacy policy.